ALTRAD-LIV D.O.O.


Družba Altrad-Liv d.o.o. je eden izmed večjih evropskih proizvajalcev mešalcev betona za individualno in profesionalno uporabo, proizvodni program pa zaokroža še proizvodnja transportnih vozičkov in gradbenih stolic.

Začetki družbe segajo v leto 1977 kot del takratnega LIV Postojna, kjer so se na sedanji lokaciji proizvajala orodja za proizvodnjo, vozički za talni transport, komponente hidravličnih dvigal, strežne naprave za stiskalnice ter mešalci betona.

Družba Altrad-Liv d.o.o. je bila ustanovljena leta 2004 z nakupom proizvodnega programa mešalnikov za beton iz strani korporacije ALTRAD (Montpellier, Francija).

Danes družba proizvaja različne tipe mešalcev za beton prostornine od 125 pa do 350 litrov, različne tipe transportnih vozičkov ter gradbenih stolic, hkrati pa nudimo tržišču širok spekter proizvodov celotne skupine ALTRAD, ki obsega samokolnice, gradbene odre, gradbene opaže in podpornike, stroje za rezanje, črpanje in vibriranje betona, stroje za utrjevanje zemljišč, izdelke za dom in vrt ter različno komunalno opremo.

Buildings
Buildings
Buildings